Τακτική Εκλογική Συνέλευση 2016 Συνδέσμου Αποδήμων και Φίλων Φαρμακά


24/04/2016

Προς :Μέλη Συνδέσμου Αποδήμων και Φίλων Φαρμακά
Θέμα: Τακτική Εκλογική  Συνέλευση Αξιότιμα Μέλη,Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην Τακτική Εκλογική Συνέλευση του Συνδέσμου μας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 5 Ιουνίου,  η ώρα 10.30, στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού μας.Στην συνέλευση θα συζητηθούν τα πιο κάτω θέματα:

  1. Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Κον Σάββα Ξενοφώντος, ο οποίος θα κάνει αναφορά στην πορεία του Συνδέσμου μας μέχρι σήμερα, που θα περιλαμβάνει αναδρομή  στις διάφορες εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί και σε αυτές που έχουν προγραμματιστεί μέχρι το τέλος του 2016.
  2. Οικονομικός απολογισμός για το έτος 2015 μέχρι και σήμερα από τον Ταμία του Συνδέσμου Κον Πάμπο Χαραλάμπους.
  3. Ανάγνωση του πορίσματος των 3 ανεξάρτητων ελεγκτών, που αφορά στον έλεγχο της οικονομικής κατάστασης του Συνδέσμου.
  4. Ανάγνωση προς επικύρωση των πρακτικών της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης με ημερομηνία 14/06/15, από την γραμματέα του Συνδέσμου Κα Ειρήνη Γεωργίου.
  5. Διάφορα
  6. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Τελευταία ημέρα υποβολής υποψηφιοτήτων 30/05/2016 ημέρα Δευτέρα. Η τακτοποίηση της συνδρομής, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση, για να λάβει μέρος κάποιο μέλος του Συνδέσμου στην εκλογική συνέλευση.
  7. Ετήσια συνδρομή ( ΣΠΕ ΤΑΜΑΣΟΥ-ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΙΤΣΙΛΙΑΣ με αριθμό 101-10-4150383-7).

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ. Μετά το τέλος της συνέλευσης θα ακολουθήσει κοκτέιλ.

 

Δια Συνδέσμου Αποδήμων,

Σάββας Ξενοφώντος Ειρήνη Γεωργίου
Πρόεδρος Γραμματέας

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *